Platschef Ö-Vik

Kommun:

Örnsköldsvik

Omfattning:

Heltid

Varaktighet:

Heltid

Anställningsform:

Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Antal jobb: 1

Kvalifikationer: Körkort Krav B

Om jobbet

Vi är Bro & Tak, ett Umeåbaserat företag som har varit verksamma sen 1993. Idag sysselsätter vi 45 personer med kontor i Umeå, Örnsköldsvik och Lycksele där gemenskapen är stark. Vårt arbetsområde är största delen av norra Sverige och våra kunder är huvudsakligen de rikstäckande byggbolagen och fastighetsägare.

Vi arbetar främst med diverse tätskiktslösningar och reparationer av utomhuskonstruktioner i betong, däribland broar, parkeringsdäck, terrasser och balkonger – inget jobb är det andra likt. Vi arbetar även med traditionella taktäckningar med tätskiktsmatta, i folkmun kallat ”papptak”. Givetvis utför vi arbeten även åt privatpersoner. Under 2022 blev vi del av Teqt Group, vilket ger oss starka muskler för att säkra vår resa framåt.

Vill du följa med på vår expansionsresa? Nu söker vi en engagerad och erfaren platschef som kan hjälpa oss att fortsätta växa och leverera överlägsna resultat till våra kunder till vår enhet i Örnsköldsvik.

Dina arbetsuppgifter

Som platschef kommer du ha en nyckelroll i att leda och övervaka våra projekt från start till mål. Dina arbetsuppgifter inkluderar att ansvara för projektplanering, budgetering samt personalansvar över teamet.

Du leder och motiverar personalen samt arbetar strategiskt för att utveckla och optimera verksamheten på plats. I din roll kommer du även att kommunicera regelbundet med kunder, allt mellan att offerera till att säkerställa att deras förväntningar uppfylls.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet från byggbranschen, kanske är du arbetsledare, platschef eller motsvarande och nu vill anta en ny utmaning där du får arbeta mer strategiskt.

Som person är du kommunikativ, förtroendeingivande och värnar om dina kollegors välmående. Har du erfarenhet av att leda och utveckla verksamheter är det meriterande. Du är strukturerad och van vid att möta deadlines och trivs i en omväxlande vardag med varierade arbetsuppgifter och ett starkt samarbete.

Ansökan

Vi samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering. Skicka in din ansökan på www.clockworkpeople.se senast 2023-10-12. Har du frågor eller funderingar kontakta gärna rekryteringskonsult Malin Tengman på 073 – 352 27 28.

För att säkerställa hållbara rekryteringar, är vi på Clockwork måna om att ha ett jämställt och inkluderande urval i samtliga av våra processer vi hjälper våra kunder med. Med hjälp av ett brett urval och med en kompetensbaserad metodik som grund säkerställer vi att du som söker behandlas likvärdigt, jämlikt och jämställt.

Lönetyp

  • Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?

Örnsköldsvik
Ångermanlandsgatan 28K
891 38 Örnsköldsvik

Arbetsgivaren
Bro & Tak Isoleringar i Umeå AB
https://brootak.se

Kontakt
Malin Tengman
073-352 27 28

Lediga tjänster

Alla lediga jobb

Takläggare

BRO & TAK ISOLERINGAR I UMEÅ AKTIEBOLAG

Tak- och tätskiktsmontör
Heltid
Tillsvidare

Takläggare

BRO & TAK ISOLERINGAR I UMEÅ AKTIEBOLAG

Tak- och tätskiktsmontör
Heltid
Tillsvidare

Takläggare

BRO & TAK ISOLERINGAR I UMEÅ AKTIEBOLAG

Tak- och tätskiktsmontör
Heltid
Tillsvidare