Din Specialist på Både Tak och Solceller

Investera Grönt för en Hållbar Framtid

Solceller är en investering som lönar sig på flera sätt. Genom att installera solceller på taket minskar du din miljö- och klimatpåverkan samtidigt som du visar att ditt företag tar hållbarhet på allvar. Du får ekonomiska fördelar i form av minskade driftskostnader och ökat fastighetsvärde. Med vår expertis i Umeå, Örnsköldsvik och Lycksele, samt över hela Sverige, hjälper vi dig att utnyttja denna möjlighet, och du kan även sälja din överskottsel för extra intäkter.

Ett helhetserbjudande med fokus på kvalitet och säkerhet

Vår långa erfarenhet som tak- och solcellsspecialister garanterar högsta möjliga kvalitet och hållbarhet. Vi samarbetar med noggrant utvalda partners för att erbjuda omfattande tjänster inom solceller och installationer.

Enkelt och tryggt för dig som kund

Genom att välja oss som din helhetspartner för tak och solceller, får du en smidig och trygg process. Vi hanterar allt från takbesiktning till installation av solceller, vilket gör det enkelt och bekymmersfritt för dig. Med utgångspunkt från vårt huvudkontor i Umeå arbetar vi över hela Sverige, vilket ger oss en unik möjlighet att erbjuda personlig och lokal service även i städer som Örnsköldsvik och Lycksele.

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och tillsammans skapar vi en hållbar framtid med solenergi.

Vanliga frågor & svar om Solceller

VARFÖR OSS.

N

EN DEL AV TEQT GROUP

Bro&Tak ingår i TEQT: en grupp entreprenörer specialiserade på tak. Vi har ett komplett erbjudande bestående av tätskiktsentreprenader inom renovering, service, nybyggnation samt anläggningsprojekt som t. ex broar och pooler. Tillsammans är vi en av Sveriges ledand aktörer.

N

30+ år i branschen

Vi har funnits i vått & torrt sedan 1993 och växer kontinuerligt. Ett bevis på att vi har marknadens förtroende och kontinuerligt levererar på våra arbeten, stora som små.