Din Specialist på Både Tak och Solceller i Umeå!

Investera Grönt för en Hållbar Framtid

Solceller i Umeå är en smart investering för både miljö och ekonomi. Genom att installera solcellspaneler på ditt tak bidrar du till en grönare framtid och visar att ditt företag eller hushåll prioriterar hållbarhet. Denna investering i solenergi ger dig ekonomiska fördelar genom minskade energikostnader och ett ökat värde på din fastighet. Dessutom ger våra solcellslösningar i Umeå, Örnsköldsvik, Lycksele och andra delar av Sverige möjlighet till intäkter från överskottsel.

Ett helhetserbjudande med fokus på kvalitet och säkerhet

Som erfarna tak- och solcellsspecialister erbjuder vi tjänster av högsta kvalitet, från Umeå till hela Sverige. Vi samarbetar med utvalda partners för att leverera kompletta lösningar inom solceller och installationer, anpassade för varje unik kunds behov.

Enkelt och tryggt för dig som kund

Genom att välja oss får du en smidig och trygg process. Vi hanterar allt från takbesiktning till den slutliga installationen av solceller, vilket försäkrar dig om en bekymmersfri upplevelse. Med utgångspunkt från vårt huvudkontor i Umeå arbetar vi över hela Sverige, vilket ger oss en unik möjlighet att erbjuda personlig och lokal service även i städer som Örnsköldsvik och Lycksele.

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och tillsammans skapar vi en hållbar framtid med solenergi.

Vanliga frågor & svar om Solceller

VARFÖR OSS.

N

EN DEL AV TEQT GROUP

Bro&Tak ingår i TEQT: en grupp entreprenörer specialiserade på tak. Vi har ett komplett erbjudande bestående av tätskiktsentreprenader inom renovering, service, nybyggnation samt anläggningsprojekt som t. ex broar och pooler. Tillsammans är vi en av Sveriges ledand aktörer.

N

30+ år i branschen

Vi har funnits i vått & torrt sedan 1993 och växer kontinuerligt. Ett bevis på att vi har marknadens förtroende och kontinuerligt levererar på våra arbeten, stora som små.