Din Specialist på Både Tak och Solceller i Örnsköldsvik!

Gör en grön investering för framtiden

Genom att investera i solceller med oss i Örnsköldsvik tar du ett steg mot en hållbar framtid och får ekonomiska fördelar. Installation av solcellspaneler minskar dina energikostnader och ökar din fastighets värde. Dessutom bidrar du till en miljövänligare framtid, med möjlighet att dra nytta av intäkter från överskottsel. Vårt erbjudande är tillgängligt över hela Sverige, vilket innebär att vi inte bara verkar i Örnsköldsvik utan även i andra städer som Umeå och Lycksele, där vi hjälper fastighetsägare att maximera deras investering i solenergi.

Heltäckande tjänster med fokus på kvalitet och säkerhet

Som din föredragna partner erbjuder vi högkvalitativa tjänster inom solceller och takarbeten, från Örnsköldsvik till hela landet. Vi anpassar våra lösningar för att möta varje kunds unika behov, oavsett var i Sverige du befinner dig.

En trygg och bekväm process

Välj oss för en bekymmersfri upplevelse från start till slut. Vi hanterar allt från den initiala besiktningen till installationen av solceller, oavsett din plats i Sverige. Med verksamhet över hela landet garanterar vi personlig och effektiv service för alla våra kunder.

Kontakta oss idag för att utforska möjligheterna med solenergi och ta ett steg mot en mer hållbar och ekonomiskt fördelaktig framtid.

Vanliga frågor & svar om Solceller

VARFÖR OSS.

N

EN DEL AV TEQT GROUP

Bro&Tak ingår i TEQT: en grupp entreprenörer specialiserade på tak. Vi har ett komplett erbjudande bestående av tätskiktsentreprenader inom renovering, service, nybyggnation samt anläggningsprojekt som t. ex broar och pooler. Tillsammans är vi en av Sveriges ledand aktörer.

N

30+ år i branschen

Vi har funnits i vått & torrt sedan 1993 och växer kontinuerligt. Ett bevis på att vi har marknadens förtroende och kontinuerligt levererar på våra arbeten, stora som små.